Stjern Bygg AS2018-09-27T14:48:24+00:00
Byggern Stjern
Byggern Stjern15/02/2019 @ 11:31

Vi utvider arealet i butikken med mesanin som skal fylles med inspirerende ustillinger. Her kommer masse gulv og vegg prøver, møbel og flatpakke kjøkken, takutstilling, dørutstilling mm. I butikken flytter vi om for bedre oversikt og tilgjengelighet. Ute byttes fasadeplater og vindu. Akkurat nå er...

Byggern Stjern
Byggern Stjern14/02/2019 @ 15:10

En holdbar trend. Bruk av tre i interiør så vi mye av allerede i forrige år, og det spås at dette vil være en av de største interiørtrendene også i 2019. Men tre er ikke kun pent å se på, det finnes flere grunner til...

Byggern Stjern
Byggern Stjern14/02/2019 @ 13:50

Du har vel ikke gått glipp av månedens klubbtilbud? I februar får du som er medlem blant annet Zamo III avstandsmåler fra Bosch til kun kr. 549,- Inkludert tilbehør! Dette er et unikt tilbud som trolig ikke vil komme igjen.
Er du ikke...

Stjern logo

Kontakt oss:
Hovedkontor Åfjord: Tlf: 72 53 06 00
E-post: post@stjern.no
Adresse: Sjøveien 10, 7170 Åfjord

Bygger´n Stjern

Vi driver et moderne byggevarehus med et bredt vareutvalg tilknyttet Bygger´n kjeden, samt salg og produksjon av takstoler og precut. I 2010 hadde vi en omsetning på ca. 44 mill. og sysselsetter pr. i dag 14 fast ansatte. Omsetningen er delt ca. 50/50 på proff- og forbrukermarkedet.

Bredt utvalg

En av ca. 100 Bygger’n butikker i Norge, tilknyttet kjeden via en kjedeavtale og er et frittstående medlem med 100 % lokalt eierskap. Vi har et byggevarehus på ca. 1200 m2 med ett bredt utvalg av tradisjonelle byggevarer, jernvarer, verktøy, elektroverktøy og maling. Fosen er vårt nærmarked og vi har utkjøring av varer etter følgende rute:

Tirsdag: Bjugn/Ørland
Onsdag: Rissa/Leksvik
Fredag: Osen/Roan/Stoksund/Åfjord

Precut og takstoler

Vi utfører nødvendige beregninger av takverk og bæringer til alle typer bygg.

Produksjon av:

Takstoler og komplette takkonstruksjoner
Elementer til flere typer bygg
Pre-cut byggesett
Spesielle forskalinger etter tegning
Vi er medlem av ”Takstolkontrollen” og ”Norske Takstolprodusenters Forening”

Trelast

Trelastutsalget er en del av Bygger’n Stjern, og holder til i de samme lokalene med den samme bemanningen. Har et lager på ca. 1000 m2 innendørs samt ca. 2000 m2 lager under tak utendørs.

Her lagerføres:

Innvendige paneler i gran og furu
Listverk til alle formål
Taktro og gulv
Utvendig kledning
Konstruksjonslast og lekter
Impregnert trelast og terrassebord
I tillegg skaffes limtre på kort tid fra produsentens lager

Fosen-Hytta AS

Vi er et av to firma som står bak Fosen-Hytta AS, en lokal leverandør av fritidsboliger, og står for produksjon og leveranser av trelast og byggevarer til Fosen-Hytta AS.